Pris

Med SajnUp är det enkelt och förmånligt att arrangera dina evenemang. Vi strävar efter att göra det bekvämt och kostnadseffektivt för dig som arrangör. Här är några fördelar med att använda vår plattform:

Inga Startavgifter eller Månadsavgifter: Vi förstår att många arrangörer vill minimera sina kostnader. Därför behöver du inte betala några startavgifter eller månadsavgifter när du använder SajnUp. Det innebär att du kan komma igång utan några initiala kostnader.

Provisionsbaserad Avgift: Istället för fasta avgifter tar vi endast ut en liten provision på 4 % av biljettpriset när någon bokar ditt evenemang genom vårt system. Till exempel, om du säljer en biljett för 200 kr, skulle vår provision vara endast 8 kr. Detta gör att du behåller en större del av intäkterna från dina evenemang.

Enkel Betalningshantering: Med SajnUp behöver du inte bekymra dig om att teckna avtal med olika betalsystem och de kostnader som det kan medföra. Vi tar hand om betalningsfunktionen åt dig, så du kan fokusera på att göra ditt evenemang till en framgång utan krångel och onödiga utgifter. När ditt evenemang har kommit till sitt avslut skapas en sammanställning av dina intäkter, och vi säkerställer att dessa medel överförs smidigt till ditt angivna konto.

Med dessa förmånliga villkor kan du fokusera på att skapa fantastiska evenemang och locka deltagare, medan vi tar hand om de tekniska och ekonomiska aspekterna. SajnUp är din partner för att göra dina evenemang enklare och mer lönsamma. Vi ser fram emot att stödja dig i att skapa framgångsrika evenemang!

Några funktioner som ingår i priset!

  • Olika betallösningar för din biljett
  • Stöd för elektronisk faktura till offentlig sektor
  • Biljettutskick via mail och SMS
  • Deltagaröverblick
  • Fri support