Eventbloggen

Härligt att du tittar in för lite inspiration och tips hur du kan bygga ditt event. Här har vi försökt samla så mycket vi bara kan för att hjälpa dig längs vägen när du planerar ditt bröllop, fest, föreläsning, konsert eller webinar. Vi älskar andras idéer och tankar! Så har du förslag på vad vi kan lyfta här så tar vi tacksamt emot det.

Minska <span>no-show</span> på dina Event!

Minska no-show på dina Event!

No-shows utgör varje evenemangsarrangörs mardröm eftersom själva kärnan i ett framgångsrikt evenemang är att attrahera och behålla så många deltagare som möjligt.

LÄS MER
Skapa biljetter och <span>fixa betalningen till eventet</span>

Skapa biljetter och fixa betalningen till eventet

Oavsett om du är en erfaren eventplanerare eller ”ny i gamet”, så kommer du upptäcka att det är mycket planering, fix och trix som ligger bakom ett lyckat event. Att dessutom ta fram biljetter, ta betalt och hålla koll på anmälningarna kan kännas utmanande och svårt att fixa på egen hand. SajnUp är ett smidigt bokningssystem som löser framtagning av biljetter, betalningar och anmälningar till eventet.

LÄS MER
<span>Checklista</span> inför eventet

Checklista inför eventet

Det är mycket att tänka på när man ska planera inför ett event. Därför har vi sammanställt en checklista med de punkter som kan vara bra att gå igenom för att vara väl förbered inför eventet. Lycka till med planeringen och ge järnet!

LÄS MER
8 steg till att skapa ett <span>framgångsrikt digitalt event</span>

8 steg till att skapa ett framgångsrikt digitalt event

Här kommer några ovärderliga tips som förhoppningsvis hjälper till att skapa framgångsrika, digitala event med icke sovande deltagare.

LÄS MER