Så funkar SajnUp

SajnUp öppnar upp en värld av möjligheter när det kommer till biljettförsäljning för ditt evenemang. Oavsett om du är en evenemangsarrangör, föreläsare, artist eller ett företag som planerar att arrangera en konferens eller en mindre sammankomst, kan SajnUp hjälpa dig att enkelt och smidigt skapa biljetter, med eller utan avgift.

Här är några fördelar med att använda SajnUp, anpassade för olika typer av evenemang:

För EventArrangörer: Med SajnUp kan du skapa anpassade biljetter för dina evenemang och erbjuda olika biljettyper med varierande priser. Det ger dig flexibilitet att anpassa biljettförsäljningen efter dina behov och mål.

För Föreläsare: Om du är en föreläsare kan du använda SajnUp för att enkelt registrera deltagare till dina föreläsningar och hantera betalningar. Det gör att du kan fokusera på att leverera en minnesvärd presentation.

För Artister: SajnUp ger dig verktygen att skapa biljetter för dina konserter och evenemang och att effektivt sprida information till dina fans. Du kan skapa erbjudanden och rabatter för att öka biljettförsäljningen.

För Företag: Om ditt företag planerar en konferens eller ett företagsevenemang kan SajnUp hjälpa dig att skapa en smidig registreringsprocess för dina deltagare. Det är enkelt att anpassa dina biljetter för att göra dina konferens till en succé!

För Föreningar: Om ni är en förening erbjuder SajnUp möjligheten att enkelt skapa och hantera biljettförsäljning och deltagarhantering för era evenemang. Oavsett om det handlar om möten, konferenser eller välgörenhetsaktiviteter kan du använda SajnUp för att effektivt organisera och hantera evenemang och biljetter. Detta underlättar planeringen och genomförandet av föreningsaktiviteter och gör det enkelt att locka deltagare.

Kom igång med SajnUp redan idag för att säkerställa att ditt evenemang blir en oöverträffad framgång!

Biljetter & Utskick

För att komma igång med SajnUp, loggar du in på vår plattform och skapar din biljett. Du får en unik biljettkassalänk som du kan dela på din webbplats, i sociala medier eller via e-post. Dina deltagare klickar på länken och köper sina biljetter bekvämt online. Vi erbjuder flera betalningsalternativ, inklusive Swish, kreditkort och faktura, allt på ett och samma ställe.

När deltagarna har registrerat sig och betalat skickar SajnUp automatiskt ut deras biljetter på mail och SMS. Du behöver inte längre oroa dig för manuell biljettutdelning. Detta sparar tid och minskar den administrativa bördan.

Betalning & Utbetalning

SajnUp ger dig enkel översikt över alla som har anmält sig till ditt evenemang. Du kan enkelt se vem som kommer och vem som har betalat. Om något ändras eller om du behöver göra justeringar, kan du enkelt göra det direkt i systemet.

Efter ditt evenemang överför SajnUp dina intäkter till ditt konto på ett säkert och smidigt sätt. Vi granskar noggrant försäljningsdata för att säkerställa korrekthet och snabba utbetalningar. Om någon betalning saknas hanterar SajnUp påminnelser.

Fler smarta funktioner

  • Skapa olika typer av biljetter
  • Erbjuda en rabattkod
  • Kreditering av köpt biljett
  • Karta till evenemangslokalen
  • Daglig säljrapportering